Δείτε τις Οδηγίες Χρήσης παρακάτω...

Η εφαρμογή DIY σας δίνει την δυνατότητα να δείτε πως θα μοιάζει η καραμέλα που σκέφτεστε να δημιουργήσουμε για εσάς, πριν καν την παραγγείλετε. Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να σχεδιάστε το δικό σας καραμελάκι, να επισυνάψετε το λογότυπο σας, να επιλέξετε τη γεύση που σας αρέσει, να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να μας ζητήσετε προσφορά. Πριν μας στείλετε αίτημα προσφοράς θα πρέπει να επιλέξετε την ποσότητα σε κιλά. Η ελάχιστη ποσότητα ανά δημιουργία(μείγμα) είναι τα 2 κιλά, ωστόσο σε ορισμένα λογότυπα ή πλήθος γραμμάτων υπάρχουν περιορισμοί που ενδέχεται να αυξήσουν την ελάχιστη ποσότητα, ώστε εσείς να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε τίποτα. Επειδή το σχεδιαστικό από το δημιουργικό απέχει πολύ όταν μιλάμε για 100% χειροποίητο προϊόν έχουμε ορίσει και άλλους περιορισμούς μέσα στις επιλογές της εφαρμογής. Εάν δεν μπορείτε να φτιάξετε αυτό που θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Για να δημιουργήσετε την δική σας καραμέλα…

1.    Επιλέξτε τύπο καραμέλας ανάλογα με το πως θέλετε να είναι το εξωτερικό της καραμέλας σας:

α.  Αν επιλέξετε χρώματα «Κατά μήκος», όλες οι καραμέλες σας θα έχουν από 1 έως 4 εξωτερικά χρώματα, ανάλογα το πλήθος χρωμάτων που θα επιλέξετε. Μπορείτε να αλλάξετε τα 4 εξωτερικά χρώματα και το φόντο στις αντίστοιχες επιλογές.

*Στην προεπιλογή ουράνιο τόξο μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε και τα 7 εξωτερικά χρώματα.

*Εάν σας αρέσει μπορείτε να αφαιρέσετε και τις λευκές ρίγες ανάμεσα στα χρώματα με ένα απλό κλικ(uncheck).

β.  Αν επιλέξετε χρώματα «Σε σειρά», όλες οι καραμέλες σας, εσωτερικά θα είναι ίδιες αλλά εξωτερικά θα χωριστούν  από 1 έως 4 ποσότητες καραμέλας με ίδιο εξωτερικό χρώμα, ανάλογα το πλήθος χρωμάτων που θα επιλέξετε. Μπορείτε να αλλάξετε τα 4 εξωτερικά χρώματα και το φόντο στις αντίστοιχες επιλογές και να τις δείτε όλες με τη σειρά.

*Ανάλογα το τύπο καραμέλας που θα επιλέξετε, θα δείτε και ένα δικό μας πρότυπο σε clip art κάτω από το δικό σας σχέδιο.

2.       Επιλέξτε το κέντρο και τα κείμενα της καραμέλας σας:

α.  Στη πρώτη επιλογή «Σχέδιο – Λογότυπο» μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα σχέδια μας ή να μας στείλετε το δικό σας και να συμπληρώσετε τις επιλογές κείμενο πάνω(μόνο κυρτό) και κείμενο κάτω(μόνο κυρτό).

β.  Στη δεύτερη επιλογή «Μονόγραμμα & Σχέδιο» μπορείτε να  επιλέξτε ένα από τα σχέδια μας και 2 γράμματα ή αριθμούς αριστερά και δεξιά στις επιλογές «κείμενο πάνω» και «κείμενο κάτω» αντίστοιχα.

γ. Στη τρίτη επιλογή «Κείμενο» μπορείτε να επιλέξετεκείμενο κέντρου(πάντα ευθύγραμμο), κείμενο πάνω(κυρτό ή ευθύγραμμο) και κείμενο κάτω(κυρτό ή ευθύγραμμο).

δ.  Τέλος μπορείτε να επιλέξετε ένα άδειο κέντρο στην επιλογή «Κενό»,κείμενο πάνω(κυρτό ή ευθύγραμμο) και κείμενο κάτω(κυρτό ή ευθύγραμμο).

3.       Έχετε σχεδόν τελειώσει… επιλέξτε τη γεύση ή το συνδυασμό γεύσεων που επιθυμείτε, καταχωρίστε τα στοιχεία σας, επιλέξτε την επιθυμητή ποσότητα και ζητήστε μας προσφορά.

*Μπορείτε να δοκιμάσετε όσους συνδυασμούς θέλετε πριν ολοκληρώσετε την δημιουργία σας και αν κολλήσετε κάπου απλά κάντε ανανέωση στην σελίδα και ξεκινήστε από την αρχή. Καλή διασκέδαση!