Η Εταιρεία μας

Η αγάπη του κόσμου και η μεγάλη ζήτηση για ένα κατάστημα στην Αττική, μας οδήγησε στην νέα αυτή επαγγελματική μας δραστηριότητα. Σε μία ήδη πολύ όμορφη περιοχή της Αττικής, το Χαλάνδρι, ένα όμορφο και γλυκό κατάστημα κάνει την εντυπωσιακή εμφάνισή του. Ένα πραγματικό εργαστήριο παρασκευής χειροποίητης καραμέλας σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Ένα πραγματικό στολίδι αρωμάτων, γεύσεων και σχεδίων με καραμέλα. Ένα αληθινό παραμύθι άνοιξε τις πόρτες του και δέχεται καθημερινά όλο τον κόσμο να το ζήσουμε μαζί.

Με σεβασμό στον καταναλωτή, τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, συνδυάζοντας την παράδοση με την σύγχρονη τεχνική.

Καμία παραγωγή, οποιουδήποτε προϊόντος, δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ποιότητα αυτήν του χειροποίητου.

Τα εργαστήρια μας, ανοιχτά στο βλέμμα του πελάτη αποκαλύπτουν το μυστικό μας μέσα από χρώματα και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις σας δημιουργώντας καραμέλες και γλειφιτζούρια για γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια, γιορτές, επετείους, event, το όνομα της εταιρείας σας ή ακόμα και το λογότυπο σας προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας και να επιτύχετε ισχυρότερη επαγγελματική παρουσία με την εταιρική σας προβολή.

Εταιρικό προφίλ